Välkommen till
Elektronik | Konferens

Elektronik | Konferens – en unik möjlighet att fördjupa dig i de mest kritiska och aktuella ämnena inom elektronik och teknik. Under två halvdagar kommer du att få insikter om den snabba AI-utvecklingen inom Elektronikbranschen och lära dig hur du kan utnyttja dessa framsteg för att förbli konkurrenskraftig och förstå de juridiska utmaningarna som påverkar elektronikbranschen.

Framtiden och Lärandet

På Elektronik | Konferens får du inte bara ta del av dagens teknologier, utan också en försmak av morgondagens möjligheter. Detta är din chans att nätverka med branschens ledare och experter, utbyta idéer och hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna. Att ligga i framkant inom AI och teknik är avgörande, och här får du verktygen och kunskapen som krävs för att möta framtidens utmaningar.

Fokusområden

Under konferensen kommer ledande experter att guida dig genom de mest banbrytande teknologierna, med särskilt fokus på AI. Du får en djupdykning i områden som maskininlärning, säkerhetsaspekter och deras tillämpningar inom både vardagliga och avancerade tekniska lösningar.

Som deltagare kommer du att få insikter i..

Framtidens
bransch

Upptäck hur AI omformar sektorer inom elektronik och industri.

Praktiska
tillämpningar

Lär dig hur AI idag används för att lösa komplexa problem och öka effektiviteten i elektronikbranschen.

Etiska och samhälleliga aspekter

Diskutera de etiska frågorna och de potentiella riskerna med AI-utvecklingen.

Lär dig av branschexperter

Konferensen bjuder på keynote-föreläsningar, tekniska sessioner och seminarier från några av elektronikbranschens främsta experter och innovatörer. Få insikter om de senaste trenderna och best practices.

Inspireras

För ingenjörer, forskare och entreprenörer erbjuder konferensen en plattform för inspiration. Lyssna på föredrag som utforskar gränserna för vad som är möjligt med AI inom branschen.

Dela kunskap med kollegor

Träffa likasinnade som delar din passion för teknik och innovation. Konferensen är den perfekta platsen för att utöka ditt nätverk och bygga värdefulla relationer.

Den senaste tekniken

Som deltagare får du full tillgång till Elektronikmässan, där de senaste produkterna och lösningarna från branschens ledande aktörer presenteras. Ett gyllene tillfälle att utforska ny teknik och få praktisk erfarenhet.

Biljetter till Elektronik | Konferens

Early Bird Day One

Early Bird Day Two

Early Bird Two Days Pass

Seminarieprogrammet publiceras inom kort.
Håll utkik för att säkra din plats på de mest eftertraktade sessionerna!

Elektronik | Konferens är den plats där framtidens teknik tar form. Missa inte chansen att vara en del av detta banbrytande evenemang!